Slider
< terug naar wat las...?

Sara Jelijs, onze nieuwe aanwinst bij Van Someren & Ten Bosch

Laatste boek: The complete stories van Roald Dahl (geniaal die man!). Als kind was ik bang voor het moment dat ik al zijn boeken uit zou hebben. ‘Expect the unexpected’, staat op het omslag van deze bundel; elk verhaal is inderdaad een emotionele achtbaan waarna je totaal verbijsterd achterblijft.
Houdt van: Vroeger was ik verslaafd aan de Donald Duck en aan de serie Het leven van een loser. Inmiddels is Dimitri Verhulst mijn favoriete schrijver; hij is echt een woordkunstenaar. De laatkomer, over een man die dementie veinst, is mijn lievelingsboek; heerlijk die sarcastische stijl en zwartgallige humor.
Favoriete leesplek: In mijn bed met boven mijn hoofd wat kerstlampjes en een rustig muziekje op de achtergrond. Als het dan ook nog eens regent, ben ik volmaakt gelukkig.

Inschrijven nieuwsbrief