Slider
< terug naar eerdere favorieten

Sara over De mooiste tijd van ons leven

Voor de mij-krijgt-u-voorlopig-niet-van-deze-stoel-vakantievierder is deze debuutroman van Claire Lombardo ideaal leesvoer; met deze pil van 661 bladzijdes verzekert u zich van uren sedentair tijdverdrijf.

De mooiste tijd van ons leven gaat over David, Marilyn en de vier dochters die ze samen krijgen. Alle puberleed, ouderlijke ergernissen en volwassenheidskwalen die deze levens met zich meebrengen worden uitvoerig beschreven. Ook de onderlinge verhoudingen tussen de gezinsleden (inclusief een groot geheim tussen twee van de vier zussen) komen aan bod.

Het boek is, ondanks de lengte, beslist niet langdradig, omdat Lombardo met veel vaart schrijft en passages uit het verleden afwisselt met het heden.

De mooiste tijd van ons leven is vooral lekker vakantievoer; fijn ongecompliceerd, soms aan de dramatische kant (uiteraard in de meest positieve zin van het woord – denk hierbij aan een foute ‘Rom-Com’ als Mamma Mia! en u begrijpt wat ik bedoel: hysterisch, maar toch vermakelijk) en met een fijnbesnaarde, warme ondertoon.

Inschrijven nieuwsbrief