Banner trap
< terug naar

Duwtje in de juiste richting

Joyce Croonen en Liza Luesink

In dit boek leer je hoe je in vier stappen zelf aan de slag kunt met de 16 meest effectieve gedragstechnieken. Gedragsveranderaars Joyce Croonen en Liza Luesink delen de geheimen van het vak aan de hand van echte praktijkvoorbeelden. De methodes zijn succesvol toegepast bij meer dan honderd kleine en grote organisaties, van Hema tot de Belastingdienst en van de Zuidas tot Zutphen.

Het Duwtje-boek bestaat uit twee delen, met twee covers; een terra cover voor de 16 belangrijkste gedragstechnieken en een beige cover met praktische handvatten zodat je gedrag echt kunt veranderen.
Tijdens het lezen verandert de richting waarop je het boek vasthoudt. Letterlijk een Duwtje in de juiste richting dus.

Dit boek pak je er regelmatig weer even bij en iedereen kan er inspiratie uithalen, zowel voor werk als privé.

Over de auteurs

Dit boek is geschreven door het Zutphense gedragsbureau Duwtje. Joyce Croonen en Liza Luesink begonnen hun samenwerking bij de Belastingdienst als ‘Speedbootjes die de olietanker van koers konden laten wijzigen’. Dat zo’n grote organisatie niet zomaar verandert, ontdekten ze al snel. Toch wisten ze in 2009 het allereerste gedragsteam van de Nederlandse overheid op te richten. Ondertussen is Duwtje uitgegroeid tot een van de bekendste gedragsbureaus van Nederland en bestaat het team uit gedragsexperts, trainers en designers.

Inschrijven nieuwsbrief